Om oss

Daglig leder Britt Lode

Oljetreet ble etablert høsten 2007 med en forretnings ide om at Dødehavsprodukter av høy kvalitet skulle ha en fornuftig pris og være lett tilgjengelig. 
Etterhvert utvidet vi med div andre produkter og sommeren 2011 ble vår første bok utgitt på Oljetreet Forlag. Høsten 2012 kom vår andre bok. Og i november 2013 gav vi ut «Israels fjell – en smak av himmel» som er en unik bildebok laget av jøder og kristne.

Vi har en målsetning om å kunne tilby varer som du ikke finner andre steder og å belyse viktige sider rundt temaet Israel fra nye og interessante vinkler. Vi har god kontakt med enkeltpersoner og ulike organisasjoner både nasjonalt og internasjonalt og kan derfor være en spennende bidragsyter i samfunnsdebatten.

Ønsket vårt er å sette Israel og jødenes Torah (Bibel) visdom på dagsorden og gjøre denne visdommen tilgjengelig for alle. Vi tror at denne eldgamle vidsommen bringer stor velsignelse med seg og at den vil vise vei til Israels gjenopprettede Kongerike. Vi ser fram mot den dagen da alle Israels 12 stammer igjen er samlet under en konge.